Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

Edukineziológia:

Az agy féltekéinek összehangolásával, a test különböző dimenzióinak összehangolásával, látás, hallás, írás, mozgás energetikai kiegyensúlyozásával foglalkozik. Pozitív hozzáállás kialakítása történik különböző életcélokkal kapcsolatosan. Alkalmazási területe főként tanulási nehézségek, magatartási zavarok, beilleszkedési problémák. Nagyon hatékony módszert gyermekek kezelésekor.

Touch for Health:

E rendszer alapját képezi a hagyományos kínai gyógyászat, azon belül az 5 elem tana, a meridiánok, csí áramlása, yin-yang összefüggései. Energetikai kiegyenlítés  történik színbalansz, hangbalansz, érzelmi balansz, masszázspontok, reflexzónák segítségével.

One Brain:

A kezelés során korregresszióban megkereshetők a múltban történt életesemények, mellyek blokkoló hatással vannak a jelenre, újra és újra kísértenek hasonló helyzetekben. Megfogalmazhatók a hozzá tartozó érzelmek, az elérni kívánt érzelmi állapot. Korrekciós technikák segítségével feloldhatóak ezek a blokkok, "újraírható" a múlt, és ezektől megszabadulva a kezelendő személy hasonló helyzetekben már új emberként viselkedik képességeit teljes mértékben kihasználva.

Metabolikus kineziológia:

Egyénre szabott fogyási menetrend megállapítása. 

Ez a rendszer ötvözi a kínai 5 elem tanát, a meridiánok rendszerét, ezen kívül tudatosítja a kezelendő személy önmagáról alkotott képét, és a rögzült nemkívánatos evési szokásokat, majd oldja az ezzel kapcsolatos negatív érzéseket, stresszeket. Ezáltal könnyebbé válik a fogyókúrázás, és tartóssá az eredmény.

Wellness kineziológia

Győzelem a stressz felett, a hatékony stresszkezelés technikáinak elsajátítása, alkalmazása. A módszer segítségével tanulhatóak egyszerű, mégis hatásos gyakorlatok a múlt, jelen, jövő előrelátható, és előre nem látható helyzetei által okozott stresszek oldására. Így megváltoznak a berögzült reakciók, a kezelendő személy másként észleli a világot és ezáltal a világ is megváltozik körülötte.